Verhoef Machinehandel mag zich sinds kort importeur noemen van het innovatieve 11-D. Verhoef Machinehandel zal de verkoop van 11-D op zich nemen in Suriname, Frans Guyana en Guyana. 11-D is een product dat is ontwikkeld voor het voorkomen/ tegen gaan van lekkage in industriële banden. 11-D is een band-sealant die voorkomt en repareert band puncties tot 15 mm en meer!

Luchtdruk
11-D elimineert porositeit lekken, lekken waardoor banden natuurlijk leeglopen na verloop van tijd. Juiste opgepompte banden lopen koeler, hebben een langere levensduur, en helpen bij het verbeteren van het brandstofverbruik van uw voertuig.

Koelere Banden
Banden die behoorlijk opgeblazen en evenwichtig zijn, lopen koeler en gaan langer mee. Minder buigen, stuiteren en vermoeidheid betekent koeler banden en verbeterde behuizing– tot 25% of meer!

Verminderd verloren tijd.
11-D maakt van iedere band in een zelf sluitende band. Door het elimineren van 85-95% van de lekke banden als gevolg van lekkage in de kroon van een band,. Zo kunnen wij uw wagenpark uitvoerend houden en dure serviceoproepen beperken.

Comments are closed.